У Києві після дворічної перерви відкрився Гогольfest-2012

e-mail

Гогольфест 2012

У Києві на території занедбаного експериментально-механічного заводу (недалеко від станції метро Видубичі) після дворічної перерви, незважаючи на повну відсутність фінансування з боку держави, відкрився фестиваль сучасної культури Гогольfest-2012.

Як зазначають ЗМІ, у цьому році ГогольFest особливо довгоочікуваний. Навіть його директор та ідейний натхненник Владислав Троїцький не міг повірити до останнього моменту, що фестиваль відбудеться. За його словами, Гогольfest-2012 - це сучасна толока, форма сільської взаємодопомоги, коли односельці добровільно і безкоштовно працюють разом.

Крім виставок і театральних вистав, на фестивалі буде представлено ​​нову академічну музика, артхаусне кіно, арт-проект від Павла Гудімова, пройдуть майстер-класи та поетичні вечори. За словами організаторів, головне у фестивалі цього року - це люди, які на нього прийдуть. Не контент, а глядачі, які стають учасниками фестивалю.

Фестиваль триватиме до 29 вересня. Практично на всі заходи фестивалю вхід вільний. Платні лише деякі театральні проекти та концерти. На них можна купити єдиний квиток.

Яндекс.Метрика        Іконка карти сайту