Новорічну ялинку на Майдані запалять 17 грудня.

e-mail

Ялинка 2012Цього року новорічну ялинку на Майдані запалять 17 грудня, йдеться в повідомленні КМДА.

"17 грудня о 17:20 відбудеться запалення головної ялинки на Майдані Незалежності", - сказано в повідомленні.

Голова міськадміністрації Олександр Попов доручив відповідальним особам підготувати новорічно-різдвяні свята на вищому рівні і в принципово новій якості. "Новий 2012 рік буде особливим і дуже важливим для Києва, і новорічна ніч-2012 має стати особливою для киян і гостей столиці. Саме тому ми приготували багато несподіваних приємних сюрпризів", - цитує прес-служба Попова.

 

Зокрема, 15 грудня о 12:00 у Київському національному академічному театрі і 16 грудня о 15:00 в Київському палаці дітей та юнацтва відбудеться свято Святого Миколая для дітей сиріт.

З 19 по 30 грудня у Колонній залі Київміськадміністрації пройдуть театралізовані заходи до дня Святого Миколая та Нового року для дошкільнят та школярів.

З 17 по 23 грудня у Національній музичній академії імені Чайковського пройдуть новорічні вистави Ялинка новорічна, засвітись вогнями! для сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та багатодітних сімей.

24 грудня з 15:00 до 16:00 на Хрещатику відбудеться парад Дідів Морозів.

У цей же день в міськадміністрації пройдуть благодійні новорічно-різдвяні вистави для дітей з функціональними обмеженнями, дітей-сиріт з прийомних сімей.

30 грудня, а також з 2 по 6 січня 2012 року в культурному центрі Служби безпеки України пройдуть благодійні новорічні концертно-циркові вистави для дітей з соціально незахищених сімей.

31 грудня на Майдані Незалежності відбудеться Ніч на Майдані.

7 січня в 14:00 на Майдані Незалежності святкуватимуть Різдво Христове, а 19 січня кияни відзначать Водохрещення на Оболонській набережній біля Свято-Покровського собору і в парку культури і відпочинку Гідропарк.

У нинішньому році головна Новорічна ялинка країни вперше буде штучною, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Щоб втілити творчі задуми столичної влади в реальність, монтаж ялинки почнуть вже в найближчі дні.

Відомо, що штучне дерево буде досягати 40 метрів у висоту і мати вагу 44 тонни. Для монтажу ялинки будуть використовувати металевий каркас, на якому будуть фіксувати штучні елементи новорічного дерева.

До монтажу буде залучено 4 вишки і 2 автокрана. Всього передбачено використати 550 кг освітлення - різноманітних гірлянд і прикрас.

Яндекс.Метрика        Іконка карти сайту