Завтра Машина часу виступить безкоштовно на Майдані Незалежності

e-mail

Машина часу в києві
15 вересня 2012 російська рок-гурт "Машина часу" дасть безкоштовний концерт на Майдані Незалежності в Києві.

На концерті, організатором якого виступила радіостанція Авторадіо, група виступить в класичному складі: на сцену 15 вересня вийдуть Андрій Макаревич, Євген Маргуліс, Олександр Кутіков, Валерій Ефрeмов і Андрій Державін. Початок концерту о 1900 за Києвом.

13 вересня, напередодні київських гастролей Машини часу, Андрій Макаревич, Олександр Кутіков та Юрій Костін побували в московській студії Авторадіо.

У радіо-ефірі вони розповіли, що в Києві прозвучать не лише вже відомі хіти, але і абсолютно нові пісні групи. Прем'єра двох новинок Машини часу - пісень Край і Мама - відбулася в ефірі Авторадіо вранці 13 вересня.

Відразу після ефіру музикантів чекала остання репетиція перед концертом у Києві, а Юрій Костін приєднався до команди байкерів, шанувальників групи, яка, стартувавши від офісу Авторадіо, відправилася в мотопробіг від Москви до Майдану Незалежності.

За матеріалами київського концерту планується випуск DVD. Крім того, під час концерту буде проводитись ряд акцій, зокрема, будуть розігруватися 10 гітар з автографом Андрія Макаревича, а також шанс потрапити у фан-зону перед сценою.
Яндекс.Метрика        Іконка карти сайту