22 вересня в центрі Києва будуть створені велосипедні та пішохідні зони.

e-mail

Центр Києва

На знак підтримки Європейського тижня мобільності в Києві 22 вересня центральні вулиці будуть перекриті для створення велосипедних і пішохідних зон, повідомляє КМДА.

Зокрема, з 10:00 буде закрита частина Володимирської вулиці, від бульвару Шевченка до вулиці Богдана Хмельницького. Кияни зможуть випити кави на розділовій смузі, вибрати собі велосипед, а також пройти безкоштовне техобслуговування у експертів Асоціації велосипедистів Києва. Увечері на Володимирській гірці плануються танці.

Крім того, в 11:00 на вулиці Набережно-Хрещатицькій, 31 розпочнеться MamamiaVeloQuest. Це особливий квест, який триватиме 5-7 годин, він вимагає хорошої фізичної підготовки, вирішення польових і нестандартних завдань. Реєстрація учасників приймається за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Також клуб Pride Kustoms спільно з Асоціацією велосипедистів Києва ініціювали жіночий велопробіг Lady In Red (Дами в червоному). Для участі необхідно придумати червоний костюм і подати заявку за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду з поміткою Жіночий вело парад. Збір учасниць розпочнеться о 13:00 на площі Слави, перед входом в парк Вічної Слави.

Яндекс.Метрика        Іконка карти сайту