29 вересня в Києві з ювілейним концертом виступить Піккардійська Терція

e-mail

Центр Києва

У суботу, 28 вересня, культова українська вокальна формація Піккардійська терція вияступить в Києві концертом на честь 20-річчя колективу.

В день свого народження, 24 вересня, акапельний гурт дав грандіозний концерт на сцені Львівської опери.

На своєму дні народження у Палаці Україна Володимир Якимець, Ярослав Нудик, Андрій Капраль, Богдан Богач, Роман Турянин та Андрій Шавала виконають такі хіти Старенький трамвай, Відлюднік, Сад ангельських пісень, Берег ріки, Нехай, так і зовсім нові пісні, написані в 2011-2012 роках.

Пісенних новинок буде близько десяти, і їх презентація відбудеться саме на ювілейних виступах Терції. Разом з піккардійцями на сцені також виступлять барабанщик Ігор Лесько і перкусіоніст Іван Вощина.

Підспівувати голосистій шістці акапельно буде німецька група Terzinfarkt, Руслана, Тарас Чубай, Марічка Бурмака, Павло Табаков, Павло Гудімов, Олег Лихач, Лілія Ваврін, гурти ТНМК та Орфей.

Крім того, до свого 20-річчя Піккардійська терція підготувала відразу три нові альбоми. Перший - mp3-збірку всіх десяти альбомів сикстету, включаючи три перших, які на сьогодні є раритетами, оскільки в середині 1990-х виходили на аудіокасетах.

Другий альбом, що вийшов до ювілею, - альбом-триб'ют: відомі українські артисти у власній манері переспівали пісні з репертуару піккардійців. Третій же альбом Терції - ексклюзивна, подарункова, подвійна вінілова платівка 20 пісень за 20 років, яка вийшла обмеженим тиражем і об'єднала 20 улюблених пісень самих учасників групи. Також організатори повідомили, що концерти до 20-річчя Піккардійської терції продовжаться і в жовтні-грудні. У гастрольному графіку секстету - Харків, Дніпропетровськ, Житомир, Івано-Франківськ, Тернопіль.

Концерт відбудеться 29 вересня, в суботу, о 19:00 у Палаці Україна в Києві.

Яндекс.Метрика        Іконка карти сайту